Vloerreparatie


Wij helpen u graag om uw vloer weer mooi en als nieuw te krijgen

Schade aan uw vloer? Dat is vervelend, maar zeker niet het einde van de wereld. Soms zijn het kleine schades die snel en makkelijk verholpen kunnen worden. Grotere schades die bijvoorbeeld ontstaan door water, zijn lastiger te herstellen. Het is daarom aan te raden om vloerreparatie door een professioneel te laten doen.

Een goede vloer doet niet alleen uw voetzolen plezier, maar beschermt de ruimte ook tegen externe invloeden zoals kou en vocht.

Schade aan uw vloer is niet altijd met het blote oog zichtbaar. Aanvankelijk lijkt er geen probleem. Toch lijdt de werking van de vloer er wel onder. Water kan bijvoorbeeld onder de vloer zijn gelopen en kan zijn gaan schimmelen waardoor vloer- en lijmverbindingen aangetast worden. Vloerreparatie is deze gevallen noodzakelijk.

Het is van groot belang dat de schade aan uw vloer goed gerepareerd wordt. Zo kan het gebeuren dat er meer vervangen moet worden dan aanvankelijk wordt gedacht.

Vloerrepartie offerte

Voor het opnemen van de schade en het maken van een schade offerte brengen wij € 150,00 offertekosten in rekening. Dit bedrag betreft voorrijkosten, het opstellen van een schade- offerte en overleg met de schade expert. De offertekosten worden kwijtgescholden bij een gegeven opdracht.

Wilt u meer weten over vloerreparatie en wat er zoal mogelijk is voor uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Gevloerd lines
Slaapkamervloer
Houten vloer in hotelkamer
Luxe afgewerkte vloer

Waarom kiezen voor Gevloerd?


  • Méér dan twintig jaar ervaring;
  • Lid van het Gilde voor gediplomeerde parketteurs;
  • Top 10 notering op het NK Parketleggen (2015,2016,2017);
  • Zeer brede productkennis;
  • Altijd op de hoogste van de nieuwste trends en producten;
  • Lid van het CBW;
  • VCA-Vol en Bona gecertificeerd vakman – en vakvrouw;
  • Gediplomeerd en gecertificeerd;
  • 1 van de 20 erkende meesterparketteurs in Nederland (elke 5 jaar opnieuw getoetst).


Persoonlijk verder praten over vloerrenovatie of bijzondere vloeren?

Via onderstaande contactformulier kunt u uw aanvraag bij ons doen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Ons werkgebied

Wij zijn actief in Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Amsterdam en alles wat daar tussen ligt. Uiteraard staan we - in overleg - er ook voor open om buiten dit gebied uw opdracht te vervullen.